Gaziler'den Kızılay'a Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Gaziler'den Kızılay'a Teşekkür

Gaziler\'den Kızılay\'a Teşekkür

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut’u ziyaret ederek gazilere verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

29.09.2014 10:32

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut'u ziyaret ederek gazilere verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Dernek Yönetimi, Kızılay Çerkezköy Şubesini ziyaret ederek, Başkan Ertan Aşut ile görüştü. Gazileri, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Şube Yönetim Kurulu üyesi Fikri Güler ile birlikte ağırladı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, gazilere verdikleri desteklerden ötürü Kızılay'a teşekkür ederek, "Geçen yıl da ihtiyaç sahibi olan bazı gazilerimize yaptığınız yardımlar nedeniyle sizlere teşekkür ediyoruz. Bundan böyle bizler sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Çerkezköylü gaziler olarak ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız ve yapacağız. Kızılay her zaman ülke insanımızın zor günlerinde hep yanında olan bir kuruluşumuz. Bu kuruluşumuzun çok daha iyi yerler gelmesi hepimizin görevi" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut ise, "Kızılay'ın kuruluş amacı savaşlarda cephede yaralanmış askerlerimize yardım etmek amacıyla kurulmuştur. Daha sonra bu genişletilerek doğal afetlerden zarar gören vatandaşlarımızı da kapsamıştır. Bu gün gazilerimizi şubemizde ağırlamaktan son derece mutluyuz kendilerine çok teşekkür ediyor ve gazilerimize yurt savunmasında gösterdikleri cansiperane mücadeleleri nedeniyle de şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kaydetti.

Gazilerin kendileri için önemli olduğunu dile getiren Asut, "Gazilerimize sahip çıkmak onların yaşam standartlarını günün koşullarına uygun şekilde getirmek herkesin görevi olduğuna inanıyorum. Doğal afetlerden zarar gören gazilerimiz olduğunda bize bildirin ve bizler de gereken yardımı kendilerine yapalım" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Başkan Ertan Aşut ve yönetim kurulu üyesi Fikri Güler'e teşekkür etti ve Aşut'a Gaziler Derneği'nin flamasını takdim etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziler'den Kızılay'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement