Gaziler Şehrinden Özgecan'a Vefa - Son Dakika
Güncel

Gaziler Şehrinden Özgecan'a Vefa

Gaziler Şehrinden Özgecan\'a Vefa

Gaziantep’te Şahinbey ilçe Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısında alınan kararla, Yeditepe Mahallesinde daha önce yapılan kadınlar yüzme havuzuna Özgecan’ın isminin verilmesi kararlaştırıldı.

02.03.2015 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te Şahinbey ilçe Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısında alınan kararla, Yeditepe Mahallesinde daha önce yapılan kadınlar yüzme havuzuna Özgecan'ın isminin verilmesi kararlaştırıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında toplanan belediye meclisi, gündemdeki maddeleri üyelerin oyuna sundu. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gündem dışında geçen ay Mersin'de hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın isminin Yeditepe'de bulunan Hanımlar Yüzme Havuzu ve Kültür Merkezi'ne verilmesi teklifini meclise sundu.

Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesini kınadıklarını söyleyen Tahmazoğlu, Özgecan'ın ismini yaşatmak için Yeditepe Mahallesinde yaptırılan Hanımlar Yüzme Havuzu ve Kültür Merkezi'ne verilmesini mecliste bulunan diğer partilerle ortaklaşa planladıklarını belirtti. Tahmazoğlu'nun konuşmasının ardında Özgecan'ın adının Hanımlar Yüzme Havuzu ve Kültür Merkezi'ne verilmesi oybirliği ile kabul edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziler Şehrinden Özgecan'a Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement