Gazipaşa'da 50 Yıllık Yol Çilesi Son Buldu - Son Dakika
Yerel

Gazipaşa'da 50 Yıllık Yol Çilesi Son Buldu

Gazipaşa\'da 50 Yıllık Yol Çilesi Son Buldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’da Çığlık Mahallesi’ndeki 11 kilometre uzunluğundaki taşlı topraklı grup yolunu asfaltlıyor.

24.08.2015 13:31

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa'da Çığlık Mahallesi'ndeki 11 kilometre uzunluğundaki taşlı topraklı grup yolunu asfaltlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa ilçesi'nde 2015 yılı asfalt programı kapsamında yol çalışmalarına başladı. Gazipaşa'da 20 kilometresi sıcak olmak üzere toplam 80 kilometrelik asfalt dökümü yapılacak Hasdere- Doğanca grup yolu başta olmak üzere Çığlık, Korubaşı, Çobanlar ve Beyrebucak Mahalleleri'nin yolları asfaltla kaplanacak. Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki ana arterlerde de asfalt çalışması yapılacak.

Yol çalışmaları ile Çığlık Mahallesi'nin 50 yıldır süren yol sorunu da çözüme kavuşacak. Çığlık Mahallesi'nin 50 yıl önce yapılan taşlı gurup yolu artık vatandaşın çilesi olmaktan çıkacak. Çalışmaları yerinde izleyen ve vatandaşlar ile sohbet eden Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinatörü Ahmet Büyükakça, Çığlık Mahallesi'nde 11 kilometre asfalt çalışmasını tamamlandığını söyledi.

ÇIĞLIK MAHALLESİ BU HİZMETİ UNUTMAYACAK

Büyükakça ile birlikte mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Muhtar İlker Özcan, "50 yıl önce yapılmış olan bu yol, 2015 yılında olmamıza rağmen halen asfaltsızdı. Bizler, kış aylarında günlerce traktörlerimizi bu yolda bırakıyorduk. Sebebiyse kış aylarında öğrenci taşımacılığı yapan okul taşıtlarımızın çamura saplanmasıydı. Öğrencilerimiz her yağmur yağdığında bu bölgede mahsur kalıyor, dolayısıyla eğitim-öğretimleri de aksıyordu" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazipaşa'da 50 Yıllık Yol Çilesi Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement