Gebze Ehliyetsiz Sürücü Hafif Ticari Araçla Karşı Yöne Geçti 3'ü Öğrenci 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Gebze Ehliyetsiz Sürücü Hafif Ticari Araçla Karşı Yöne Geçti 3'ü Öğrenci 4 Yaralı

Gebze Ehliyetsiz Sürücü Hafif Ticari Araçla Karşı Yöne Geçti 3\'ü Öğrenci 4 Yaralı

Kocaeli'nin Darıca ilçesi'nde bu sabah meydana gelen kazada on sekiz yaşındaki ehliyetsiz sürücü, aşırı sürat nedeniyle deireksiyon hakimiyetini kaybedince hafif ticari araçla karşı yola geçerek başka bir araca çarptı.

21.04.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Darıca ilçesi'nde bu sabah meydana gelen kazada on sekiz yaşındaki ehliyetsiz sürücü, aşırı sürat nedeniyle deireksiyon hakimiyetini kaybedince hafif ticari araçla karşı yola geçerek başka bir araca çarptı. Kazada 3'ü öğrenci 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak tedavi altına alındı.

Bu sabah okula gitmek için yakınlarına ait 41 TP 962 plakalı hafif ticari aracı alan 18 yaşındaki ehliyetsiz genç Veysel Yılmaz, arkadaşlarını da yanına aldı. Ancak Darıca Tuzla Caddesi üzerinde aşırı sürat nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı yola geçti. Araç, karşı yönden gelmekte olan Hüseyin Eren yönetimindeki 41 U 0660 plakalı midibüse çarptı.

Hafif Ticari Araç sürücüsü Veysel Yılmaz kazanın ardından olay yerinden kaçarken, aynı araç içerisinde bulunan okul arkadaşları Ömer Faruk Saral (18), Turan Mesut Kaçmak(17), Zeynep Beşok (18) ile kazaya karışan diğer araç içerisindeki Muhammet Kömürcü çeşitli yerlerinden yaralanarak tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırıldı. 112 Acil Servise ait 2 ambulans ile Darıca Farabi Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Zeynep Beşok'un yüzünün kanlar içerisinde kalması çevredekiler tarafından dehşetle izlenirken, polis, kaza yerinden kaçan Veysel Yılmaz'ın peşine düştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gebze Ehliyetsiz Sürücü Hafif Ticari Araçla Karşı Yöne Geçti 3'ü Öğrenci 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement