Gebze Eşinden Boşanmayınca Bıçaklamış - Son Dakika
Güncel

Gebze Eşinden Boşanmayınca Bıçaklamış

Gebze Eşinden Boşanmayınca Bıçaklamış

Eşinden boşanmayınca bıçaklamış GEBZE(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde evinde tecavüze yeltendiğini iddia ettiği 33 yaşındaki Alaettin Kara'yı bıçaklayarak öldüren Duygu Bodur adliyeye sevk edildi.

26.11.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşinden boşanmayınca bıçaklamış

GEBZE(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde evinde tecavüze yeltendiğini iddia ettiği 33 yaşındaki Alaettin Kara'yı bıçaklayarak öldüren Duygu Bodur adliyeye sevk edildi. Duygu Bodur'un bir süredir birlikte olduğu evli 3 çocuk babası Alaettin Kara'dan eşinden boşanmasını istediği, yaşanan tartışmada bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi.

Dün, Gebze Hacıhalil Mahallesi'nde meydana gelen olayda, eşinden boşanarak yalnız yaşayan 25 yaşındaki Duygu Bodur, bir süredir birlikte olduğu aynı işyerinde çalıştığı Alaettin Kara ile marketten alışveriş yaptıktan sonra beraber eve geldiler. Bir süre sonra Duygu Bodur'un "İmdat, kurtarın beni tecavüz etmeye kalkıyor. Polise haber verin" diye bağırarak yardım istemesi üzerine vatandaşların ihbarıyla eve gelen polis ve 112 Acil ekipleri bıçaklanarak öldürülen Alaettin Kara'nın cesediyle karşılaştı. Duygu Bodur, Alaettin Kara'nın tecavüze yeltendiğini iddia ederken, cinayette kullandığı bıçağın elini kesmesi nedeniyle tedavisinin ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Duygu Bodur bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Duygu Bodur'un bir süredir 3 çocuk babası Alaettin Kara ile birlikte olduğu ve eşinden boşanmasını istediği, Kara'nın eşinden boşanmak istememesi nedeniyle de olay günü bu nedenle tartışma çıktığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gebze Eşinden Boşanmayınca Bıçaklamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement