Gediz Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika
Yerel

Gediz Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okuttu

Gediz Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okuttu

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi sonrası şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlar için belediye tarafından mevlit okutuldu.

30.07.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, 15 Temmuz'da yapılan darbe girişimi sonrası şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlar için belediye tarafından mevlit okutuldu.

Gediz Ulucami'de okunan mevlit ve edilen dualar sonunda bir konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu; "15 Temmuz Türkiye'nin Demokrasi tarihindeki geldiği noktadır. Vatanı için, milleti için, memleketi için, bu ülkenin birliği ve düzenliği için şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. İnşallah onlar bize; bu dünyada öteki dünyada da bu şahadetlerinin bize vermiş olduğu güçle, azimle bu ülkeyi daha iyi bir noktaya getirmişlerdir. Biz bunları ilelebet unutmayacağız. Bu dersin bu millet tarafından çok iyi okunduğunu görüyorum. Allah bize, bu millete bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın. Gediz Ulucami de öğle namazına müteakip Mevlid-i Şerif kıraat olunmuştur.

Şehitlerimizin ruhlarının şad olması için dua ettik. Cenabı Hak milletimizi bu tür darbe kalkışmalarından ve acılardan muhafaza eylesin. Milletçe yaşadığımız acılarımızı yüreğimizin derinliklerinde hissederek, kardeşliğimizin birlik ve beraberliğimizin devamını diliyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okuttu - Son Dakika


Advertisement