Gediz'de İlk ve Ortaokullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Gediz'de İlk ve Ortaokullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Sonuçlandı

Gediz\'de İlk ve Ortaokullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Sonuçlandı

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü ile Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği (ASKD) tarafından düzenlenen “İlkokullar ve Ortaokullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası” sonuçlandı.

22.04.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü ile Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği (ASKD) tarafından düzenlenen "İlkokullar ve Ortaokullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası" sonuçlandı.

Gediz Belediye Halı Saha Tesisleri'nde 11 gün süren turnuvaya 6 kategoride 20 okul, 38 takım ve 448 sporcu katıldı. Yapılan 61 müsabaka sonucunda 207 gol atıldı. Turnuvanın sonunda Egemenlik Kupası Finali yapıldı.

Egemenlik Kupası Final maçları, İlçe Kaymakamı Avni Kula, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Mesut Yörük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Topaloğlu ile okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve tüm sporseverler tarafından büyük bir ilgiyle izledi.

Egemenlik Kupası Finali sonunda birincilere ödüllerini İlçe Kaymakamı Avni Kula, ikincilere ödüllerini Emniyet Müdürü Haci Çağlar, üçüncülere ödüllerini Gediz ASKD Başkanı Mesut Yörük, dördüncülere ödüllerini ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın verdi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de İlk ve Ortaokullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement