Geleceğin Yıldızları Mamak Şehir Stadı'nda - Son Dakika
Yerel

Geleceğin Yıldızları Mamak Şehir Stadı'nda

Mamak Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete sokulan Mamak Şehir Stadı, ilçede yapılan spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya başladı.

28.03.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete sokulan Mamak Şehir Stadı, ilçede yapılan spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya başladı.

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler Futbol Şenliği'nin karşılaşmaları Mamak Şehir Stadı'nda yapılıyor. Mamak'ta bulunan 17 ortaokulun katıldığı şenliğin maçları 19 Mart'ta başladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Ciddi manada eksikliği hissedilen spor yatırımlarını tamamlayarak vatandaşlarımızın, Mamaklı öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Mamak'ta daha önce böyle yatırımlar bulunmuyordu. Okullarımız yapacakları spor organizasyonlarını ya yeterli tesis olmadığı için yapmıyordu yada çok zorlanarak bu organizasyonları yapabiliyordu. Şimdi tüm Mamak'a hizmet eden bu tesislerin boş kalmadığını; her gün ayrı bir organizasyonun gerçekleştirildiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Amacımız Türkiye'ye mal olmuş ve milli takımlarda görev alabilecek her daldan başarılı sporcuları Mamak'ta yetiştirmek. Yıldız Erkekler Futbol Şenliği çerçevesinde karşılaşma yapan bütün sporcu gençlerimize başarılar diliyorum" dedi.

9 Nisan'a kadar devam edecek futbol şenliğinde yıldız futbolcular da, takım hocaları da Şehir Stadı'ndan son derece memnun. Tesis olarak Başkent'in ilk Star 2 belgeli stadında karşılaşma yapmaktan son derece mutlu olduklarını dile getiren minik sporcular ve hocaları, Akgül'e spor yatırımlarından dolayı teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geleceğin Yıldızları Mamak Şehir Stadı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement