Geleneksel Kıyafet Tasarımı Kursiyerlerinin Yıl Sonu Defile ve Sergisi - Son Dakika
Yerel

Geleneksel Kıyafet Tasarımı Kursiyerlerinin Yıl Sonu Defile ve Sergisi

Geleneksel Kıyafet Tasarımı Kursiyerlerinin Yıl Sonu Defile ve Sergisi

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Adana Valiliği Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hibe almaya hak kazanan “Geleneksel El Sanatları ile Kadınlarımız İş Sahibi Oluyor” projesi kapsamında, ahşap oyma, sedef kakma ve geleneksel kıyafet tasarımı kursları sonunda, eğitimlerini tamamlayan kursiyer ve öğretmenlerce gerçekleştirilen yıl sonu etkinliği hayli renkli görüntülere sahne oldu.

08.06.2016 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Adana Valiliği Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hibe almaya hak kazanan "Geleneksel El Sanatları ile Kadınlarımız İş Sahibi Oluyor" projesi kapsamında, ahşap oyma, sedef kakma ve geleneksel kıyafet tasarımı kursları sonunda, eğitimlerini tamamlayan kursiyer ve öğretmenlerce gerçekleştirilen yıl sonu etkinliği hayli renkli görüntülere sahne oldu.

Yıl sonu etkinliği kapsamında Ramazanoğlu Kültür Merkezi'nde kursiyerler tarafından düzenlenen defile ve yine kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergi, davetlilerin büyük beğenisini topladı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün ev sahipliğini yaptığı etkinliğe Vali Yardımcısı Ahmet Beyoğlu, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ve İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar'ın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli ve davetliler katıldı.

Büyük beğeni ve takdir toplayan etkinlik sonunda misafirlere kursiyerler tarafından çeşitli ikramlarda bulunulurken, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada, bu tür kursların yararına vurgu yapıldı ve katılım konusundaki duyarlılığın sürmesi temennisinde bulunuldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geleneksel Kıyafet Tasarımı Kursiyerlerinin Yıl Sonu Defile ve Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement