Gelibolu Kupası'nda Zafer Nolan ve Cveticanin'in - Son Dakika
Spor

Gelibolu Kupası'nda Zafer Nolan ve Cveticanin'in

Bu yıl 8. kez düzenlenen Gelibolu Anzak Kupası'nda erkeklerde Daniel Nolan ve kızlarda Aleksa Cveticanin zafere ulaştı.

27.04.2015 10:33

Avustralya'da düzenlenen 8. Gelibolu Anzak Turnuvası'nda erkeklerde Nolan, kızlarda da Cveticanin şampiyon oldu.

Üç ay önce sezonun ilk slam turnuvasında yıldızları ağırlayan Melbourne Park'ta geçtiğimiz hafta bir anma turnuvası vardı. 2008'den bu yana yapılan Gelibolu Anzak Kupası'nın sekizincisi, yaklaşık 100 genç tenisçinin katılımıyla oynandı. Turnuvanın şampiyonluğunu erkeklerde ITF'in gençlerdeki 85 numarası Daniel Nolan kazanırken, kızlardaki birincilik Aleksa Cveticanin'e gitti.

Erkekler turnuvasına 1 numara olarak katılan Daniel Nolan, aynı yerde bir önceki hafta oynanan Victoria Toprak Kort Şampiyonası'nın ardından bir şampiyonluk daha kazandı. Final maçında bir set geriye düşen Nolan, Güney Afrikalı Damon Kesaris'e 4-6, 6-3, 6-0 ile üstünlük sağlamayı bildi.

Kızlar finalinde ise Avustralya'dan Aleksa Cveticanin, Taylandlı Watsachol Sawasdee ile şampiyonluk içi oynadı. Rakibini 6-3, 6-4'lük skorla geçen Cveticanin, haftayı tek set kaybıyla şampiyon olarak tamamladı.

Yağmurlu geçen hafta sonunda final maçları salona taşınırken, çiftlerdeki birincilikleri erkeklerde Roberts (Tayland) ve Vuradin (Avustralya), kızlarda ise ev sahibi ülkeden Da Silva Fick ve Kraemer elde etti. Böylece turnuvada kupa kaldıran sekiz oyuncunun yedisi Avustralya'dan çıktı.

Ümit Oraloğlu'nun Tennis Australia desteğiyle hayata geçirdiği Gelibolu Anzak Kupası, 2008 yılında bu yana aralıksız olarak Anzak Haftası'nda düzenleniyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Gelibolu Kupası'nda Zafer Nolan ve Cveticanin'in - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement