Gelibolu Tersanesinde Yapılan Römorkör Denize İndirildi - Son Dakika
Güncel

Gelibolu Tersanesinde Yapılan Römorkör Denize İndirildi

Gelibolu Tersanesinde Yapılan Römorkör Denize İndirildi

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki tersanede İsviçreli bir denizcilik şirketi için dokuz ayda yapılan römorkör denize indirildi.

11.10.2014 15:37  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'ndeki tersanede İsviçreli bir denizcilik şirketi için dokuz ayda yapılan römorkör denize indirildi.

Gelibolu Tersanesi'nde İsviçre'nin EBS Denizcilik şirketine petrol platformlarında çekici olarak kullanılmak amacıyla yapılan, 'Oya' adı verilen 50 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki römorkörün yapımı tamamlandı. 10 işçinin 9 ayda bitirdiği römorkör, Gelibolu Tersanesi'nde Kaymakam Oktay Çağatay, İlçe Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar, Çanakkale Kıyı Emniyet Müdürü İsmail Durgun ve davetlilerin katılımıyla düzenlenen törende denize indirildi.

İşi başarıyla bitirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Aksoy Şirketler Gurubu ve Gelibolu Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aksoy, gemiyi en kısa zamanda İsviçreli şirketin yöneticilerine teslim edileceğini bildirdi. Aksoy, römorkörün yapımında emeği geçen tüm tersane personeline teşekkür etti. - Gelibolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gelibolu Tersanesinde Yapılan Römorkör Denize İndirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement