Gelin Adayını Canlı Yayında Kovdu - Son Dakika
Magazin

Gelin Adayını Canlı Yayında Kovdu

Gelin Adayını Canlı Yayında Kovdu

Zaman zaman yaşanan skandallarla gündeme gelen 'Su Gibi' programında şimdi de gelin adayları birbirine girdi.

18.04.2013 08:17  Güncelleme: 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve zaman zaman yaşanan skandallarla gündeme gelen 'Su Gibi' programında şimdi de gelin adayları birbirine girdi.

Fransız gelin adayı Narin Hanım ile Fatih Bey'in görüşmeleri sırasında damat adayının sözlerini hatırlatan Aysun Hanım, yaptığı bir yorumla ortalığı karıştırdı.

Fatih Bey'in Fransız olan gelin adayları için 'cici kızlar' dediğini hatırlatan Aysun Hanım, bu sözlere inanamadığını söyleyerek "Bu kadar samimiyetsizlik olmaz" dedi.

REZİLLİĞİNİ HERKES GÖRÜYOR

Aysun Hanım'ın çıkışı stüdyoda büyük tepki çekerken bir başka gelin adayı da "Sen kimsin? Nasıl böyle konuşuyorsun? Kendini göstermek için laf atıyorsun ama herkes senin rezilliğini görüyor" diyerek tepkisini dile getirdi.

Stüdyodaki tartışmanın mahalle kavgasına dönüşmesi üzerine devreye Uğur Aslan ve Songül Karlı girdi. Aysun Hanım'ı südyodan gönderen Songül Karlı, sonrasında açtı ağzını yumdu gözünü. Gelin adayını stüdyodan kovan Karlı, "Kimse kimseye sen gacısın, siz paçozsunuz diyemez. Herkes önce kendine bakacak. Kim kime akıl verebilir. Hepimiz birbirimize örnek olalım. Ağır başlı olalım. Kötü konuşmanın anlamı yok. Ben de o zaman Bağcılar gazcısıyım, Tokat gacısıyım. Herkes herkese her şeyi söylüyor" diyerek tepkisini dile getirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Gelin Adayını Canlı Yayında Kovdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement