Gelin ve Damat, Düğünde Karadeniz İşi Konuk Selamladı - Son Dakika
Komik - İlginç

Gelin ve Damat, Düğünde Karadeniz İşi Konuk Selamladı

Trabzon'da gelin ve damat, kendileri için özel olarak tasarlanan tavana monte edilmiş bir Karadeniz takasının içinde salona inerek konuklarını selamlıyor.

11.06.2014 10:56

Trabzon'un Sürmene ilçesinde İsmail Kılıç, kardeşi ve arkadaşı ile işlettikleri düğün salonunda geliştirdikleri sistem ile gelin ve damadı balıkçı kayığı ile uçurarak salona indiriyor.

Üç kafadar geliştirdikleri sistem ile gelin ve damadı 3 metre uzunluğundaki kayığa bindirerek kurdukları ray ve çelik tellerden oluşan sistem ile 6 metre yükseklik ve 15 metre uzunluktaki alanda havadan taşıyarak salona indiriyor. Evlenecek çiftler salona ilk girişlerinde davetlileri havadan selamlıyor.

GELİN VE DAMAT PROVAYA ÇAĞRILIYOR

Kılıç, evlenen bir çok kişinin hayatlarında hiç kayık görmediklerini, bu nedenle her türlü tedbiri düşündüklerini ifade ederek, "Gelin düşmesin diye her türlü tedbiri düşündük. 1.5 derinliğinde bir kayık yaptık. Bu sistem uçaklardan daha güvenli. Uçaklar kadar da sallanmıyor. Çiftlerimizi düğün günü acemilik çekmemeleri için bir gün önceden provaya çağırıyoruz. Prova sonrası çiftler kayığı eğlenceli bulduklarını bir kez daha binmek istediklerini belirtiyorlar" diye konuştu.

ÇİFTLERE MUTLU GÜNLERİNDE FARKLILIK YAŞATIYORLAR

Kılıç yaptığı açıklamada, "Yapmış olduğumuz düğün sarayımız da sadece Sürmene halkına değil tüm çevre il ve ilçelere cevap verecek kapasitededir. Çevre il ve ilçelerden de yoğun talepler alıyoruz. Bu farklılığı yaşamak isteyen çiftler bizi tercih ediyor. Mutlu günlerinde bu farklılığı da yaşama imkanı buluyorlar" ifadelerini kullandı.

Gelin ve Damat, Düğünde Karadeniz İşi Konuk Selamladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Komik - İlginç Gelin ve Damat, Düğünde Karadeniz İşi Konuk Selamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement