Gelinlerine Fuhuş Yaptıran Görümce Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Gelinlerine Fuhuş Yaptıran Görümce Tutuklandı

Gelinlerine Fuhuş Yaptıran Görümce Tutuklandı

Adana'da bir ihbar üzerine harekete geçen ekipler, düzenledikleri baskında ağabeyinin eşine fuhuş yaptıran kadını gözaltına aldı. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

19.01.2016 10:29  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da cezaevindeki ağabeyinin eşine fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınan görümce tutuklandı.

İHBARI ALAN EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde Ö.Ç. (32) adlı kadının hem kendisinin fuhuş yaptığını hem de bir kadına fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. İhbarı değerlendiren polis, Ö.Ç.'nin evini izlemeye başladı.

BASKIN DÜZENLENDİ, GÖZALTINA ALINDILAR

Yapılan takip sonuncunda, eve giren iki erkeğin, evde iki kadın olduğunu, kendilerinin Ö.Ç. ile irtibata geçip eve geldiklerini, daha sonra Ö.Ç. ve evde bulun diğer kadınla para karşılığı birlikte olduklarını söyledikleri öğrenildi. Polis bu bilgiler doğrultusunda eve baskın düzenleyerek iki kadını da gözaltına alıp, emniyete götürdü.

FUHUŞ YAPTIRDIĞI KADIN AĞABEYİNİN EŞİ ÇIKTI

Polis, önce mağdur Ö.Ç.'nin (21) ifadesini aldı. Ö.Ç., Ö.Ç.'nin (32) kendisinin görümcesi olduğunu, eşinin cezaevine düştüğünü belirterek, "Ben bir hafta önce görümcemin yanına geldim. Burada görümcem fuhuş yapıyordu benden de fuhuş yapmamı istedi. Bu bir haftada 6-7 erkekle para karşılığı birlikte oldum. Bana verilen 50 lira paranın yarısını görümcem alıyordu" dediği öğrenildi. Genç kadın, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Görümce Ö.Ç.'nin ise ifadesinde, kendisinin fuhuş yaptığını ancak ağabeyinin eşini fuhşa zorlamadığını, kendisi fuhuş yaparken gelinleri Ö.Ç.'nin de kendi rızasıyla fuhuş yapmak istediğini söylediği belirtildi.

Zanlı ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gelinlerine Fuhuş Yaptıran Görümce Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (63)

  • adana: adanadan kız almak mı töbeler olsun 20 8 Yanıtla
  • Seda_42: Samsun misilleme bekliyoruz 21 7 Yanıtla
  • oflu: Bahis sirketleri kupon duzenlemisler bugun adanadan rezil yuz.kizartici olay olurmu diye herkes parayi basmis adanaya 19 4 Yanıtla
  • marfat: Ulen adana ulen adanahergun bi 3.sayfa haberi yeter ya 19 3 Yanıtla
  • Hasan: Adanaymis sikinti yok 17 4 Yanıtla
  • İZMİRLİ: Adana pilot bölge 20 1 Yanıtla
  • Timur: Ben izmirliyim burada oturan Adanalı kardeşim var memleket neresi diye sorduklarında Adana diyemiyor çocuk 19 1 Yanıtla
  • yuru be: haydaaaa yine adana 17 2 Yanıtla
  • bitli : inanin haberi gordum adana akla geldi samsunda olabilirdi 18 1 Yanıtla
  • kara...: Allah herkese hayırlı bir eş versin..her nedense bunlar Adanada çok oluyor..Allah akıl fikir vesin..inşallah 16 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement