Gelinlik ve Damatlıkla 'Demokrasi Nöbeti'ne Katıldılar - Son Dakika
Güncel

Gelinlik ve Damatlıkla 'Demokrasi Nöbeti'ne Katıldılar

Gelinlik ve Damatlıkla \'Demokrasi Nöbeti\'ne Katıldılar

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, evlenen Aslı ve Volkan Şimşek çifti, nikahın ardından, gelinlik ve damatlıkla Belediye Meydanı'nda düzenlenen 'demokrasi nöbeti'ne katıldı.

25.07.2016 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, evlenen Aslı ve Volkan Şimşek çifti, nikahın ardından, gelinlik ve damatlıkla Belediye Meydanı'nda düzenlenen 'demokrasi nöbeti'ne katıldı.

Torbalı'nın Ayrancılar Mahallesi'nde düğünleri yapılan Aslı ve Volkan Şimşek çifti, daha sonra gelin arabasına binerek Belediye Meydanı'nda düzenlenen 'demokrasi nöbeti'ne katıldı. Damat Volkan Şimşek, çok yorgun olmalarına karşın meydana geldiklerini söyleyerek, "Vatanımız, milletimiz için hep birlikte bu darbeye karşı çıkacağız. Meydanda bu kadar çok kişinin olması ve bizim de buna katkı sunmamız bizi çok mutlu ediyor. Bundan sonra da elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi. Gelin Aslı Şimşek ise "Vatanımız için geldik" dedi.

Torbalı Belediye Başkanı AK Partili Adnan Yaşar Görmez, vatandaşların duyarlı duruşlarının, demokrasiyi sahiplenme biçimlerinin kendilerine gurur verdiğini söyledi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gelinlik ve Damatlıkla 'Demokrasi Nöbeti'ne Katıldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement