Gelinlikle Broşür Dağıtan Genç Kıza, Evlilik ve Arkadaşlık Teklifleri - Son Dakika
Güncel

Gelinlikle Broşür Dağıtan Genç Kıza, Evlilik ve Arkadaşlık Teklifleri

Gelinlikle Broşür Dağıtan Genç Kıza, Evlilik ve Arkadaşlık Teklifleri

Balıkesir'de gelinlik giyerek iş yerinin reklam broşürlerini dağıtan genç kız 10 bin broşürü kısa sürede dağıttı. Genç kız bu sırada evlilik ve arkadaşlık teklifleri aldı.

23.08.2015 11:27  Güncelleme: 13:09

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde gelinlik giyerek bir iş yerinin reklam broşürlerini dağıtan 19 yaşındaki Ümran Güzel 10 bin broşürü kısa sürede dağıttı.

İlginç teklifler aldığını söyleyen Ümran Güzel, "Broşür dağıtırken, 'Hade gel evlenelim' diyenler de oldu, oğlu ile evlenmemi isteyen teklifte bulunanlar da. Aldığım arkadaşlık tekliflerinin sayısını hatırlamıyorum." dedi.

KISA SÜREDE BİTTİ

Bandırmada beyaz eşya ve mobilya satan bir iş yeri, evlenen çiftler için başlattığı kampanyayı, günde 250 TL verdiği gelinlik giyen Ümran Güzel isimli genç kız ile dağıttı. Ümran Güzel, kentin en işlek caddesi olan İnönü Caddesi'nde 10 bin broşürü birkaç saat içersinde dağıttı.

"GELİNLİK GİYDİN NASIL OLSA HADİ EVLENELİM"

Broşür dağıtırken aldığı ilginç teklifler karşısında şaşırdığını söyleyen Ümran Güzel, "Broşür uzattığım kişilerden, 'Gelinlik giydin nasıl olsa. Nikah dairesine gidelim' diyen de oldu, 'Hade gel evlenelim' diyenler de. Oğlu ve torunu ile evlenmemi isteyenlerin sayısı da az değildi. Aldığım arkadaşlık tekliflerinin sayısını hatırlamıyorum." dedi.

"NORMALDE MÜMKÜN DEĞİL"

Bu tekliflerin bir çoğunu duymamazlıktan geldiğini söyleyen Ümran Güzel, normal kıyafet giymesi halinde 10 bin davetiyeyi bir günde bitirmesinin mümkün olmadığnı gelinlik giydiği için bu davetiyeleri kısa sürede dağıttığını açıkladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gelinlikle Broşür Dağıtan Genç Kıza, Evlilik ve Arkadaşlık Teklifleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • gökyüzü: broşürlerin %98i çöpe gidecek okunmadan 21 0 Yanıtla
  • teyyarcano: dua et saldirmamiş abazalar... 17 0 Yanıtla
  • hdp CHP: ermenidir hristiyan dir... 5 11 Yanıtla
  • necmi: Girişimci ve zekice bir reklam çalışması Köroğlu firmasını tebrik ederim. 10 4 Yanıtla
  • Ok: Cinsel obje 13 1 Yanıtla
  • atatürk cu vatandaş: turk milletinin zeka seviyesini buradan ölcebilırsınız allah aziz nesini cennetine alsın amin 8 4 Yanıtla
  • selam: o acti is yerinin bereketi olurmu hic oyle .ne . mahrem ALLAHIN HARAM KILDIGI KILIKLA BE MUSLUMAN 2 3 Yanıtla

Advertisement