Gemerek'te Çanakkale Şehitleri'ni Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Gemerek'te Çanakkale Şehitleri'ni Anma Programı Düzenlendi

Gemerek\'te Çanakkale Şehitleri\'ni Anma Programı Düzenlendi

18 Mart Çanakkale Zaferinin 99. Yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Gemerek Kaymakamlığı önünde tören düzenlendi.

18.03.2014 17:50

18 Mart Çanakkale Zaferinin 99. Yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Gemerek Kaymakamlığı önünde tören düzenlendi.

Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey, Gemerek Jandarma Komutanı Mesut Aydoğdu, Gemerek Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya,Gemerek İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Özbek, daire amirleri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı törende ilk olarak Gemerek Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk büstüne çelenk sunumu yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Yusuf Özbey, İlçe protokolü, öğretmen ve öğrenciler kortej eşliğinde Gemerek Yukarı mezarlıkta bulunan ve Gemerek Kaymakamlığı tarafından kabri yeniden yapılan Şehit Refik Sarıdağ ve diğer şehitler için dualar okudu.

Gemerek İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü vesilesi ile okudukları hatmi şeriflerin duası yapıldı.

Öğleden sonraki programda ise Gemerek İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları "Çanakkale Ruhu" isimli tiyatro gösterisi beğeniyle izlendi. Duygu dolu dakikaların ardından yaklaşık 1 saat süren program sona erdi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemerek'te Çanakkale Şehitleri'ni Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement