Gemlik'teki Cinayetin Zanlıları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Gemlik'teki Cinayetin Zanlıları Yakalandı

Gemlik\'teki Cinayetin Zanlıları Yakalandı

BURSA (İHA) – Bursa’nın Gemlik ilçesinde Sinan Akat’ın öldürülmesi ile sonuçlanan olayla alakalı polis ekiplerince 2 zanlı yakalandı.

16.08.2015 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA (İHA) – Bursa'nın Gemlik ilçesinde Sinan Akat'ın öldürülmesi ile sonuçlanan olayla alakalı polis ekiplerince 2 zanlı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Sinan Akat'ın öldürülmesiyle ilgili gün boyunca pek çok ismi sorguya alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayı tek kişinin yapmadığının tespiti üzerine diğer zanlıya da ulaştı. Daha önce gözaltına alınan M.K.'nın (41) yanı sıra B.G.'nin (22) de yapılan sorgu sonrasında suçunu itiraf ettiği iddia edildi. Akat'ın ölümüne iki ayrı bıçaklamanın neden olduğu öne sürülürken, İlçe emniyet müdürlüğü asayiş bürosu ekipleri adı geçen 2 kişi ile birlikte 2 ayrı bıçağı da ele geçirdi. Zanlılar Emniyet Müdürlüğündeki sorgunun ardından, Gemlik Adliyesine sevk edilerek hakim karşısına çıkarıldı. Öte yandan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Sinan Akat ise Keles'te toprağa verildi. Cinayetle alakalı olarak başlatılan soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gemlik'teki Cinayetin Zanlıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement