Genç Astsubay'ın Ölümünde Cinayet Şüphesi - Son Dakika
3.Sayfa

Genç Astsubay'ın Ölümünde Cinayet Şüphesi

Genç Astsubay\'ın Ölümünde Cinayet Şüphesi

Kocaeli Cengiz Topel Deniz Hava Üst Komutanlığı'nda görevli Astsubay Üstçavuş Yasin Can Karakaya evinde ölü bulunmuştu. Şüpheli ölümle ilgili ev arkadaşı gözaltında.

16.05.2016 14:53  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Cengiz Topel Deniz Hava Üst Komutanlığı'nda görevli Astsubay Üstçavuş 24 yaşındaki Yasin Can Karakaya evindeki yatağında başına beylik tabancası ile tek el ateş edilmiş halde ölü bulundu.

DÜN BÜTÜN GÜN BİRLİKTE GEZMİŞLER

Olay, sabah saat 09.30 sıralarında İzmit Cedit Mahallesi Turan Güneş Caddesi Karaca Apartmanının 4'üncü katında meydana geldi. Cengiz Topel Deniz Hava Üst Komutanlığı'nda 4 yıldır görev yapan Astsubay Üstçavuş Yasin Can Karakaya, dün İstanbul'a gezmeye giderek çocukluk arkadaşı Bünyamin Ç. ve adı öğrenilemeyen bir kız arkadaşı ile buluştu. Akşamın geç saatlerine kadar gezdikten sonra, Yasin Can Karakaya arkadaşı Bünyamin Ç. ile gece saat 01.00 sıralarında İzmit'teki evine geldi.

UYANDIRMAK İÇİN ODASINA GİRDİ, YATAĞINDA KANLAR İÇİNDE BULDU

İddiaya göre sabah saat 09.30 sıralarında uyanan Bünyamin Ç., Yasin Can Karakaya'yı uyandırmak için odasına girdiğinde, arkadaşını yatağında kanlar içinde hareketsiz buldu. Bünyamin Ç.'nin haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 ekiplerinin yaptıkları incelemede Astsubay Yasin Can Karakaya'nın başından tek kurşunla vurularak yaşamını yitirdiğini belirledi.

Genç Astsubay'ın Ölümünde Cinayet Şüphesi

ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Polis yaptığı incelemede, Astsubay Yasin Can Karakaya'nı silahının şarjörünün silahta olmadığını ve uzanamayacak uzaklıkta olduğu, silahı başına dayadıktan sonra tetiği çektiğinde silahın düşme noktasının, kafasının yanında değil de bacak arasında olduğunu belirledi. Olayın cinayet olma ihtimali üzerinde duran ekipler, o gece evde kalan Bünyamin Ç.'yi gözaltına alarak Asayiş Sube Müdürlüğü'ne götürdü.

Genç Astsubay'ın Ölümünde Cinayet Şüphesi

Yasin Can Karakaya'nı cenazesi silah arkadaşları tarafından evinden alınarak otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Genç Astsubay'ın Ölümünde Cinayet Şüphesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement