Genç Sporcunun Büyük Başarısı - Son Dakika
Yerel

Genç Sporcunun Büyük Başarısı

Genç Sporcunun Büyük Başarısı

Antalya'da düzenlenen Büyükler Tekvando Türkiye Şampiyonası'nda Erzincan Belediyespor sporcularından Alperen Demirbaş Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

28.02.2013 11:24

Antalya'da düzenlenen Büyükler Tekvando Türkiye Şampiyonası'nda Erzincan Belediyespor sporcularından Alperen Demirbaş Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Genç sporcu yaptığı 5 müsabakanın 4'ünü kazanarak Erzincan'a bronz madalya kazandırdı.

Antalya'nın Alanya İlçesinde düzenlenen Büyükler Tekvando Türkiye Şampiyonasına katılan Erzincan Belediyespor'un genç sporcusu Alperen Demirbaş Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Alanya Atatürk Spor salonunda yapılan şampiyonada 4 müsabakanın dördünü de kazanan Erzincanlı sporcu Alperen Demirbaş, Finalde 68 kiloda,Türkiye Şampiyonu Gökhan Coşar'la karşı karşıya geldi.

Kendisinden 5 yaş büyük rakibine sayıyla mağlup olan Alperen Demirbaş Türkiye üçüncülüğü ile yetindi. Sporcusuyla gurur duyduğunu belirten Milli takım Antrenörü Vedat Yılmaz, Demirbaş'ın Türkiye Şampiyonluğunu sayı ile kaybettiğini belirterek, elde ettiği Türkiye üçüncülüğünün önemli bir başarı olduğunu söyledi. Türkiye üçüncüsü olarak Erzincan'a bronz madalya getiren Alperen Demirbaş ise Antrenörü Vedat Yılmaz nezaretinde şampiyonaya çok iyi hazırlandığını ve daha önce de Türkiye şampiyonluğu bulunan rakibine şanssızlık sonucu yenildiğini belirterek, hedefinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu söyledi. Demirbaş desteklerinden dolayı Erzincan Belediyesine teşekkür etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Sporcunun Büyük Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement