Genç Tüm Sanayici İş Adamları Derneği, Uyuşturucuya Savaş Aştı - Son Dakika
Yerel

Genç Tüm Sanayici İş Adamları Derneği, Uyuşturucuya Savaş Aştı

Genç Tüm Sanayici İş Adamları Derneği, Uyuşturucuya Savaş Aştı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Genç Tüm Sanayici İş Adamları Derneği Bursa Şube Başkanı Başkanı Asaf Yalçın İstanbullu, Bursa’da son zamanlar artan uyuşturucu kullanımı ile mücadele de katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

18.01.2015 16:26

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Genç Tüm Sanayici İş Adamları Derneği Bursa Şube Başkanı Başkanı Asaf Yalçın İstanbullu, Bursa'da son zamanlar artan uyuşturucu kullanımı ile mücadele de katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal kıt'ı makamında ziyaret eden Genç Tüm Sanayici İş Adamları Derneği Bursa Şube Başkanı Başkanı Asaf Yalçın İstanbullu, Bursa'da yapmış oldukları projeleri Gemlik'e de taşımak istediklerini söyledi. İstanbulu, "Bizler gençliği dert edinen gençler arasında siyaset üstü, hassasiyetler üstü bir birliktelik sağlamaya çalışan bir derneğiz. Bursa"da son zamanlar iyice artan sentetik uyuşturucu ile mücadele etmeyi hedefliyoruz. Her gençlik örgütü tek başına bir şeyler yapıyor. Ama biz birleşirsek daha güçlü ses çıkartabiliriz. O sebeple Gemlik"te yeni bir oluşum başlattık ve sizle bu arkadaşlarımızı tanıştırmak ve beraber projelere imza atmak için bir araya geldik" dedi.

GTSO Başkanı Kemal Akıt ise, ziyaretten oldukça mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bizler tecrübelerimizle siz gençlere yol gösterici oluruz. Son zamanlar gençlerin amaçsızlık ve hedefsizlikten kaynaklanan sorunlarını kötü alışkanlıklarla kapatmaya çalışmalarını üzülerek görüyoruz. Gençliğimiz bizim geleceğimiz. Onları bu kötü alışkanlıklardan korumalıyız. Bu yolda hizmet eden kim varsa Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası olarak destek vermeye hazırız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Tüm Sanayici İş Adamları Derneği, Uyuşturucuya Savaş Aştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement