Gençer'e Spor Camiasından Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Gençer'e Spor Camiasından Ziyaret

ASKF Balıkesir Şube Başkanı, yönetim kurulu üyesi Alper Lale ve Edremit Körfezi temsilcisi Cemal Erhanoğlu başkan Gençer'i ziyaret ettiler.

28.08.2014 11:47  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçedeki amatör kulüplerin ve bu kulüplerin maç yaptığı statların durumlarının konuşulduğu ziyarette Anadolu Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Balıkesir Şube Başkanı Metin Mengüç, amatör spor kulüplerinin içinde bulunduğu durum hakkında Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'e detaylı bilgiler verdi.

Spor camiasından gerçekleştirilen ziyaretten bir hayli memnuniyet duyduğunu dile getiren Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, Ayvalık Belediyesi olarak daima sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade etti.

Belediye imkanları dahilinde spor kulüplerinden gelen talepleri karşılamaya gayret ettiklerinin de altını çizen Gençer, "Spor ile uğraşan gençlikten kesinlikle zarar gelmez. Biz özellikle Ayvalık'taki spor kulüplerinin oyucu ihtiyaçlarını ilçenin çocuklarından karşılamaları taraftarıyız. Ayvalıkgücü Futbol Yaz okulunda çocuklarımıza eğitimler veriyoruz. takımların alt yapılarına futbolcu yetiştiriyoruz" diye konuştu.

ASKF Anadolu Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Balıkesir Şube Başkanı Mengüç'te başkan Gençer'e spora ve sporcuya verdikleri önemden dolayı teşekkür etti. Mengüç, Federasyon olarak kendilerinin de amatör kulüplerin kalkınmaları ve başarılı olmaları için her türlü desteği sağladıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençer'e Spor Camiasından Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement