Gençler Enez Gençlik Kampı ile Ödüllendiriliyor - Son Dakika
Yerel

Gençler Enez Gençlik Kampı ile Ödüllendiriliyor

Gençler Enez Gençlik Kampı ile Ödüllendiriliyor

Sultangazi Belediyesi, başarılı öğrencileri bu yıl kültür gezileriyle ödüllendiriyor.

27.08.2015 12:15

Sultangazi Belediyesi, başarılı öğrencileri bu yıl kültür gezileriyle ödüllendiriyor. 2015-2016 eğitim döneminde üniversiteyi kazanan öğrenciler, Enez Gençlik Kampı'nda pek çok aktiviteyle birlikte doğanın tadını çıkaracak.

Sultangazi Belediyesi, okullarında başarılı olan ortaokul öğrencilerine Ege Bölgesi, lise öğrencilerine ise Saray Bosna turu düzenledi. Sultangazi Belediyesi, üniversiteyi kazanan öğrencileri de unutmadı. İlçede ikamet eden ve 2015-2016 eğitim döneminde üniversiteyi kazanan öğrenciler Kuzey Ege'nin saklı incisi "Enez Kampı" ile ödüllendiriyor. 7-10 Eylül'de kız öğrenciler, 10-13 Eylül tarihleri arasında erkek öğrencilerin ağırlanacağı Enez Kampı'nda gençler eğitimden spora kadar pek çok aktiviteyle birlikte doğanın tadını çıkaracak.

ÖĞRENCİLERİ ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER BEKLİYOR

Enez Kampı'nda yüzme, masa tenisi, basketbol gibi çeşitli spor etkinliklerinin yanı sıra çuval, yakar top, halat çekme gibi eğlenceli yarışmalar düzenlenecek. Öte yandan gençlerin zihinsel ve fiziksel gelişimine katkı sunmak amacıyla Mine İzgi, Dr. Şaban Kızıldağ, Bilal Eren, Mehtap Kayaoğlu gibi isimlerin katıldığı seminer programları da yapılacak.

Enez Gençlik Kampı'na katılmak isteyenler, 459 37 84 nolu numarayı arayarak bilgi alabilir. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler Enez Gençlik Kampı ile Ödüllendiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement