Gençlerbirliği - Willem Iı 3- 0 - Son Dakika
Güncel

Gençlerbirliği - Willem Iı 3- 0

Gençlerbirliği - Willem Iı 3- 0

Gençlerbirliği - Willem II 3- 0 Antalya'nın Serik İlçesi'nde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği, Hollanda 2'nci Lig takımlarından Willem II ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı.

09.01.2016 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği - Willem II 3- 0

Antalya'nın Serik İlçesi'nde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği, Hollanda 2'nci Lig takımlarından Willem II ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Serik'e bağlı Belek turizm merkezindesi Spice Otel'in sahasında Willem II ile hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı, Antalya bölgesi hakemlerinden Burak Şeker, Hasan Hüseyin Tetik ve Cevher Ahen üçlüsü yönetti. Gençlerbirliği; Hopf, Ahmet, Ferhat, Uğur, Skulason, İrfan, Landel, Tomic, Serdar, Ahmet Oğuz ve Alex Meye 11'iyle sahaya çıktı.

Yeni transferlerden Selçuk Şahin'in forma giymediği, Hleb'in ise ikinci yarı oyuna girdiği karşılaşmayı Gençlerbirliği 21'inci dakikada Alex Meye, 35'inci dakikada Serdar Gürler ve ikinci yarı oyuna giren El Kabir'in 80'inci dakikada attığı gollerle 3-0 kazandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gençlerbirliği - Willem Iı 3- 0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement