Gençlere Kayıt Dışı Ekonomi Semineri - Son Dakika
Güncel

Gençlere Kayıt Dışı Ekonomi Semineri

Gençlere Kayıt Dışı Ekonomi Semineri

Şanlıurfa'da Yenişehir Gençlik Merkezi'ne üye gençlere kayıt dışı ekonomi hakkında seminer verildi.

26.05.2015 11:28

Şanlıurfa'da Yenişehir Gençlik Merkezi (YGM) üyesi gençlere kayıt dışı ekonomiyle ilgili seminer düzenledi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi yaptığı çalışmalara bir yenisini ekledi. Vergi dairesinden uzman kişilerin katılımıyla YGM'de düzenlenen seminere kurslara devam edenler ve gönüllü gençler üyeler katıldı.

Kayıt dışı ekonomi hakkında gençleri bilgilendiren Vergi Dairesi yetkilisi Mustafa Mutlu, Tevfik Değer ile Duygu Çetin daha sonra gençlerin kafasına takılan sorulara cevap verdiler. Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, "Gençlerimizi kurslar ve diğer etkinliklerin yanı sıra mümkün mertebe her konuda bilgilendirmek istiyoruz. Onların vergi konusunda da bilgilen dirilmesini sağlayan vergi dairesi yetkilileri güzel bir anlatımla gençlere katkı sundular" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü V. Ertuğrul Yıldız ise, "Gençlerimizin her konuda olduğu gibi ekonomi konusunda da bilgilendirmek üzere yapılan bu seminerin fayda sağlayacağına inanıyorum. Bu konuda yardımcı olan vergi dairesi yetkililerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Gençlere Kayıt Dışı Ekonomi Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement