Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti'den Diyarbakır milletvekili aday adayı olan Kadriye Esra Aygün, Sümeyye Erdoğan'a suikast iddialarına ilişkin, "Din için çalışma yürüttüğünü öne süren bir cemaatin insan hayatına cüret etmesinin dinle alakası olamaz" dedi.

25.02.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Diyarbakır milletvekili aday adayı olan Kadriye Esra Aygün, Sümeyye Erdoğan'a suikast iddialarına ilişkin, "Din için çalışma yürüttüğünü öne süren bir cemaatin insan hayatına cüret etmesinin dinle alakası olamaz" dedi.

Aygün, yaptığı açıklamada hükumetin paralel yapıyla mücadele konusunda yürüttüğü çalışmanın öneminin  Sümeyye Erdoğan'a suikast iddiasıyla daha iyi anlaşılır hale geldiğini söyledi. Paralel yapının çökertilmesi konusunda gösterilen çabaya herkesin katkı sunmasını isteyen Aygün, şöyle konuştu:

"Sümmeye hanım siyaset dışında önemli çalışmalar yürüten saygın bir kişidir. Ona yönelik suikast planı cemaatin gerçek yüzününü ortaya koymuştur. Bu plan cemaatin acizyetini gösteriyor. Din için çalışma yürüttüğünü öne süren bir cemaatin insan hayatına cüret etmesinin dinle alakası olamaz. Bizim dinimiz karıncaya bile eziyete karşı çıkıyor. Hele hele bunun bir kadına yönelik olması daha da olayı vahimleştiriyor."

Vatandaşların paralel yapıyla mücadele konusunda hükümet büyük destek verdiğini dile getiren Aygün, "Vatandaş 7 Haziran'daki seçimde AK Parti'ye vereceği destekle paralel yapıya karşı olduğunu bir ortaya koyacaktır. İnsanların özel yaşamına dahi giren paralel yapı unsurlarının ortaya çıkarılması konusunda hepimiz destek olmalıyız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement