Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Konya İl Başkanlığı'nca, milletvekili aday adaylarının tanıtım yapıldı.

27.02.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya İl Başkanlığı'nca, milletvekili aday adaylarının tanıtım yapıldı.

Dedemen Otel'deki tanıtım toplantısına, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Musa Arat ile ilçe başkanları, milletvekili aday adayları ile yakınları katıldı.

Akyürek, burada yaptığı konuşmada, tüm seçilmişlerin benzer süreçlerden geçtiğini belirtti.

Bir çalışmanın, bir gayretin, bir hizmetin içinde olduklarını vurgulayan Akyürek, "AK Parti hizmet kervanının bir mensubu olarak burada bulunuyoruz. Sonuçta adaylık ve görevin nasip olması kesinlikle bir ödül değildir. İmtihanlar bitmez. Adaylık da, seçim de, görev almak da aynı zamanda yeni imtihan süreçlerinin başlamasının bir göstergesini oluşturmaktadır. Cenab-ı Hak imtihanları kaybettirmesin" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Musa Arat ise 11-20 Şubat tarihinde yapılan aday adaylığı başvuru sürecinde 206 kişinin AK Parti Konya milletvekilliği aday adaylığına başvurduğunu söyledi.

Aday adaylarına AK Partiyi tercih ettikleri için teşekkür eden Arat, şunları kaydetti:

"Şunu tüm kalbimle söylüyorum ki; bu kutlu davada sizler gibi dava arkadaşlarımız olduğu için Allah'a hamd ediyorum. Başvurularını yapan aday adaylarımızla ben de bire bir görüştüm. Bu süreçte kendilerine bazı tavsiyelerimiz oldu. Onların bize ilettiği önemli hususlar oldu. Süreci hep birlikte başarılı ve verimli şekilde yürütmeye çalışıyoruz."

Konuşmaların ardından sinevizyon gösterisi eşliğinde aday adayları tanıtıldı.

Toplantı, aday adaylarının hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement