Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Güncel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Yalova İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı yapıldı.

28.02.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yalova İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı yapıldı.

Partinin İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Halk Eğitimi Merkezi'ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin her kadrosunda çalışmanın büyük şeref olduğunu söyledi.

Milletvekili olma yolunda ilk adımı atan aday adaylarına başarılar dileyen Öztabak, "Partimizden Yalova'dan milletvekili adayı olmak için başvuru yapan arkadaşlarımızın hepsi pırıl pırıl. Adaylık süreci çok centilmen bir şekilde devam ediyor ve her adayımız diğerini incitmemek için büyük özen gösteriyor. En iyi ve en uygun adayların belirleneceğine inanıyorum" dedi.

Adaylar belirlendikten sonra teşkilatla çok iyi bir çalışma başlatacaklarını vurgulayan Öztabak, "Gece gündüz demeden sahada olacağız. Bu bir milletvekili seçimi değil, bu bir dava çalışmasıdır. Tüm aday adaylarımızın, seçilecek adaylarımız için çok çalışacaklarına inanıyorum. İnşallah 7 Haziran'da Yalova'da yüzde 50'nin üzerinde oy alacağız" diye konuştu.

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve diğer aday adaylarının beşer dakika kendilerini tanıtmasıyla toplantı sona erdi.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement