Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Avrupa gol kralı ve eski milli futbolcu Tanju Çolak, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde, AK Parti'den Tokat'ta milletvekili adayı olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun doktoru Celil Göçer'i seçim çalışmalarında yalnız bırakmıyor.

04.05.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa gol kralı ve eski milli futbolcu Tanju Çolak, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde, AK Parti'den Tokat'ta milletvekili adayı olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun doktoru Celil Göçer'i seçim çalışmalarında yalnız bırakmıyor.

Çolak, Turhal ve Tokat'ta seçim çalışmalarına katılarak Göçer için oy istedi.

Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Çolak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göçer'i 2 yıldır tanıdığını ve çok yakın dost olduklarını söyledi.

Çolak, "Celil hocama destek vermek için Tokat'a geldim. Burada 2 gün kalacağım. Vatandaşlarımızla bir araya geleceğim. Tokat spor'a ve Turhalspor'a nasıl yardımcı oluruz diye Celil hocamla fikir alışverişinde bulunacağız" ifadesini kullandı.

"Celil hocamı tanımak, destek vermekten dolayı ve böyle güzel bir adamın yanında olmaktan keyif alıyorum" diyen Çolak, şöyle devam etti:

" İstanbul'dan kalktım o insan için geldim. Yüreğine, sevgisine inandığım için Tokat'a en iyi hizmeti vereceğinden şüphem olmadığı için bugün buradayım. Bundan sonra da burada olmaya devam edeceğim. Kendisi Ankara'da çok sevilen, saygı duyulan bir kişi. Biz de destek vereceğiz. Hep yanında olmayı sürdüreceğim."

Celil Göçer de Tanju Çolak'a, Tokat'a gelerek seçim çalışmalarına katıldığı için teşekkür etti.

Çolak'ın, efsane bir futbolcu olduğunu belirten Göçer, şunları kaydetti:

"Tanju birçok kardeşimiz için iyi bir örnek, iyi bir ağabey. Futbolu bıraktıktan sonra sporu sevdirme çalışmaları yapıyor. Bizim siyaset anlayışımız insanın sağlığına, mutluluğuna hizmet olduğu için Tanju Bey ile burada kesişiyoruz, iş birliği yapıyoruz. Tokat'ta insanımızın sağlıklı yaşaması, doğal beslenmesi ve spor yapması için güzel çalışmalar yapacağız. Biz seçim çalışmamızı gerginlik üzerine yürütmüyoruz, insanlara iyi model, örnek olmak üzere yürütüyoruz. Bizim amacımız herkese eşit hizmet etmek."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement