Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Samsun milletvekili adayı Kamuran Özden, "Başkanlık sistemi demokratik sistemdir.

08.05.2015 14:06

AK Parti Samsun milletvekili adayı Kamuran Özden, "Başkanlık sistemi demokratik sistemdir. Bunun neyine karşı çıkıyorlar anlamış değilim" dedi.

Özden, seçim çalışmaları kapsamında Atakum ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Muhalefetin yapılan herşeyi yanlış değerlendirdiğini söyleyen Özden, "Muhalefet yapılan herşeye ne olduğunu bilmeden 'yanlış' diyor. Ülkenin önünü açmak için anayasa değişikliği şart. Başkanlık sistemi demokratik sistemdir. Bunun neyine karşı çıkıyorlar anlamış değilim" dedi.

AK Parti iktidarlarının "halka hizmet, Hakk'a hizmet" anlayışıyla bugüne kadar sayısız hizmeti hayata geçirdiğini ifade eden Özden, "Bu seçimde ülkemizin kaderini çizeceksiniz. Önceki seçimlerde farklı partilere oy atmış olabilirsiniz ancak istikrarın devam etmesi için bu seçimlerde AK Parti'yi 400 milletvekiliyle Meclis'e göndermelisiniz. Ülkemizin önünü tıkayan bu anayasanın, bu sistemin değiştirilmesi gerekiyor. 12 yılda 3 genel seçim yapıldı. Hepsinden de oyumuzu artırarak başarıyla çıktık. Milletimizin desteğiyle bu seçimden de oyumuzu artırarak çıkacağız. Son alkışlayan iyi alkışlar" diye konuştu.

Özden, Atakum sahilinde bir süre vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement