Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Aydın milletvekili adayı Zeynep Karahan Uslu İncirliova'da muhtarlarla bir araya geldi.

12.05.2015 13:48

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Aydın milletvekili adayı Zeynep Karahan Uslu İncirliova'da muhtarlarla bir araya geldi.

Uslu, AK Parti Aydın milletvekili adayı Mustafa Savaş ile yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında Erbeyli İncir Araştırma İstasyonu'nu ziyaret etti.

Burada muhtarlarla düzenlenen toplantıda konuşan Uslu, İncirliova'nın dünyadaki incir piyasasında önemli yere sahip olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"İncirliova, dünyanın en kaliteli incirlerinin yetiştiği ve insan kalitesinin de yüksek olduğu bir ilçe. Gelin bu ilçeyi hep birlikte dünya markası yapalım. Bu toprakların bakış açısını görebiliyoruz. Bir partinin mensubu ve onun siyasi temsilcisi olarak, bu defa Aydın'da ve İncirliova'da çok daha güçlü ve yüksek toplumsal karşılık üreten bir siyasi duruşa sahiplenmek üzere buradayım."

Muhtarların taleplerini ve sorunlarını da dinleyen Uslu, daha sonra Acarlar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement