Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Malkara İlçe Teşkilatı, STK temsilcileri ve muhtarlar ile düzenlenen programda bir araya geldi.

19.05.2015 18:46

AK Parti Malkara İlçe Teşkilatı, STK temsilcileri ve muhtarlar ile düzenlenen programda bir araya geldi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, ilçedeki bir restoranda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Milletin iradesinin üzerine ipotek koymaya çalışan her güce karşı, milletin iradesinin yanında olmaya çalışmaya söz verdiklerini söyledi.

Geçmişten bugüne Türk milletinin birçok sıkıntı yaşadığını belirten Akçay, "Milletin iradesine hep darbe vurulmaya çalışıldı. Bu memlektte Başbakanlar asıldı, bakanlar asıldı. ve biz bundan sonra hiç bir şekilde milletin iradesine ipotek koyacak bir sistem olmaması için, başta Anayasa olmak üzere kimsenin aklından geçirmeyeceği bir sitem değişikliği gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Yel de, AK Parti'nin 13 yıllık iktidar sürecinde Tekirdağ'ın 2 milletvekili ile temsil edildiğini hatırlatarak, "7 Hazirandan sonra inşallah 4 tane vekille temsil edilebeilmek amacındayız. Bu konuda biz hazırız. 7  Haziranda Türk'ün gücünü dünyaya duyuracak destan yazılacak"diye konuştu.

Yel, Malkara'da meslek yüksek okulunun olduğunu, bu okula ilave olarak ilçeye bir fakülte kurulması yönünde çalışmaların olduğunu ifade ederek, "Malkara'ya bir veterinerlik fakültesi yakışır. Bunun yanı sıra Balkan Üniversiyesi kurma girişimlerimiz de var" şeklinde konuştu.

Programa, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları, STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement