Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Güncel

Genel Seçime Doğru

MHP İstanbul milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Fatih'te esnafı ziyaret etti.

22.05.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP İstanbul milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Fatih'te esnafı ziyaret etti.

İhsanoğlu, Fatih Camisi'nde kıldığı cuma namazının ardından Malta Çarşısı'na giderek, esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Malta Çarşısı girişindeki Suriyelilerin işlettiği lokantada müşterilerle Arapça konuşan İhsanoğlu'na Suriye'ye özgü yemekler ikram edildi.

Gazetecilere açıklama yapan İhsanoğlu, esnafın büyük bölümünün zor durumda olduğunu savunarak, "Her yerde, işlerde yüzde 30-40 düşüş olduğu söyleniyor. Fakat bu sefer vatandaşta aldatılmışlık hakim. Vatandaşlar vaatlerin tutulmadığını dile getiriyor. Bu açıdan milliyetçi muhafazakar oylar MHP'ye yönelmektedir" değerlendirmesinde bulundu.

İhsanoğlu, gazetecilerin Fatih'teki birçok iş yerinde Suriyelilerin çalıştırıldığına ilişkin sorusu üzerine, "Bu benim için sürprizdi. Bu yoğunlukta Suriyeli kardeşlerimizin iş bulması bizi sevindiriyor ama onlar iş bulurken bizdeki işsizlik artıyor. Onların büyük bir kesimi de ülkelerine geri dönmek istiyor. Bizim yapacağımız iş bu misafirlerin ülkelerine selametli bir şekilde gitmelerini sağlamak" ifadelerini kullandı.

Seçimlerde MHP'nin alabileceği oy oranının sorulması üzerine de İhsanoğlu, "Anadolu'dan gelen bilgilere göre MHP'ye verilen oylarda bu sefer patlama olacak" dedi.

Ziyarette, MHP İstanbul milletvekili adayları Murat Başesgioğlu, Füsun Kayan Ardaman, Alaaddin Uludağ, MHP Fatih İlçe Başkanı Ali Çolak ile çok sayıda partili de yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement