Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Malatya milletvekili adayı Mustafa Şahin, genel seçim çalışmaları kapsamında Arguvan ilçesine bağlı bazı mahalleleri ziyaret etti.

26.05.2015 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya milletvekili adayı Mustafa Şahin, genel seçim çalışmaları kapsamında Arguvan ilçesine bağlı bazı mahalleleri ziyaret etti.

AK Parti Arguvan İlçe Başkanı Kudret Kılıç'ın da eşlik ettiği ziyarette, Çevreli, Tatkınık, Göveçli, Asmaca, Hakverdi, Karatüt, Yürektaşı ve mezralarındaki vatandaşlarla görüşen Şahin, vatandaşların taleplerini dinledi, destek istedi.

Milletle seçimden seçime bir araya gelmediklerini, hiçbir zaman seçimden sonra millete sırtlarını dönmediklerini belirten Şahin, "Her zaman milletin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz kimseyi bize oy verdi ya da vermedi diyerek ötekileştirmedik. Milletimizin istek ve taleplerini dinledik ve dinleyeceğiz. Seçildikten sonra da oy veren vermeyen herkese elimizden gelen hizmetleri eşit bir şekilde sunmaya devam edeceğiz. Biz milletin hizmetkarıyız" diye konuştu.

AK Parti'nin yaptığı icraatlara değinen Şahin, iktidara ilk geldiklerinde kasada 22 milyar dolar olduğunu şimdi ise 150 milyar dolar bulunduğunu söyledi. Şahin, "Bu paraya göz diktiler. Ekonominin, istikrarının iyi bir noktaya geldiği görülünce, miras yemek için iktidara talip oluyorlar. AK Parti'nin bıraktığı mirastan bol keseden harcayacaklar. Önümüzdeki 30-40 seneyi ipotek altına alacaklar. Bunların bu ülkeyi yönetecek kapasitesi yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement