Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mazhar Bağlı, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti.

27.05.2015 12:46

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Mazhar Bağlı, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti.

Partiden yapılan açıklamaya göre, ilk olarak Bahçelievler Semtinde esnafı ziyaret eden Bağlı, vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinledi. Daha sonra ASKON'a geçen Bağlı, burada Şube Başkanı Orhan Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağlı, kentin üretim merkezi haline gelmesi için ortak akılla hareket edeceklerini belirtti.

Şanlıurfa'nın, son yıllarda yapılan yatırımlarla iyi bir noktaya geldiğini vurgulayan Bağlı, şunları kaydetti:

"Organize sanayi ziyaretimizde iş adamlarıyla görüşmeler sağladık ve burada bir çok iş yerinde yüzde yüz yerli malı üretimi sağlayan şirketler gördük. Bu beni çok heyecanlandırdı. İnşallah bu tür katma değer üreten çok fazla iş imkanına sahip fabrikalarla Şanlıurfa'yı cazibe merkezi haline getiririz. Bütün muhafazakar entelektüellerde kalkınma heyecanı bulunmaktadır. İnşallah ortak akılla Şanlıurfamızın geleceğini inşa ederiz."

AK Parti Milletvekili Mahmut Kaçar

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, ziyaret ettiği esnaftan destek istedi.

Kaçar ve beraberindeki partililer, Haleplibahçe esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnafın taleplerine çözüm üretmeye çalışacaklarını ifade eden Kaçar, halka hizmetlerini sürdürebilmek için yeniden milletvekili adayı olduğunu söyledi.

Kaçar, vatandaşın partisine olan güvenini 7 Haziran'da oylarıyla da desteklemesini istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement