Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti İl Başkanı Servet Kuş seçimlerin ardından gençlere ve kadınlara büyük fırsatlar sunulacağını bildirdi.

24.10.2015 18:28

AK Parti İl Başkanı Servet Kuş seçimlerin ardından gençlere ve kadınlara büyük fırsatlar sunulacağını bildirdi.

Kuş, yaptığı basın açıklamasında, partisinin gençlerin ve kadınların istihdamına yönelik önemli projeleri seçimlerin ardından uygulamaya konulacağını söyledi.

AK Parti'nin tek başına iktidara geleceğini savunan Kuş, "Kendi işini kurmak isteyen tüm gençlere 50 bin lira karşılıksız ve geri ödemesiz destek verilecek. İşini büyütmek isteyen gençlere faizsiz 100 bin liraya kadar kredi imkanı tanınacak. Taşeron işçileri devlet güvencesine alacağız ve bu sayede kamu kurumlarının yükünün büyük bölümünü çeken çalışanlarımız, kendilerine güvende hissedecekler" diye konuştu.

Gediz nehrindeki kirlilik

Seçim çalışmalarını köylerde sürdüren AK Parti Uşak milletvekili adayı Alim Tunç ise Gediz nehrindeki kirliliğin son bulması için mücadele edeceğini söyledi.

Çiftçilerin sulu tarıma geçmesi için tüm imkanların seferber edildiğini anlatan Tunç, "Gediz nehrindeki kirlilik üreticileri olumsuz etkiliyor. Aynı şekilde Ulubey Kanyonu'nun zemininden akan Dokuzsele dereside sanayi atıkları ile kirlenmiş durumdu. Bu sorunların çözümü için gerekli çalışmayı yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement