Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin siyasi parti ilçe başkanları ve siyasi parti temsilcileri ile seçimle ilgili toplantı düzenledi.

18.03.2015 16:32

Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin siyasi parti ilçe başkanları ve siyasi parti temsilcileri ile seçimle ilgili  toplantı düzenledi.

Toplantıda,  İlçe Emniyet Amiri Metin Sayılır, seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesine yönelik alınacak  tedbirleri anlattı.

Kaymakam Tekin, toplantıda yaptığı konuşmada, seçim öncesi siyasi partilerle bir araya gelip bilgilendirme yapmak ve ortak karar almak istediklerini belirtti.

Bugüne kadar Gümüşhacıköy'de  seçimlerin huzurlu bir şekilde geçtiğini belirten Tekin, "Bundan sonra da aynı şekilde devam etmesini arzuluyoruz. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimde bizim görevimiz, önceden alacağımız tedbirler ile huzur ve güven ortamında bir seçim geçirmektir. Seçim süresince kolluk birimlerimiz ve ilgili birimlerimiz tarafından seçim güvenliği konusunda çalışmalar yapılacak ve vatandaşlarımızın iradesini sandığa yansıtacağı güven ortamı sağlanacak. Seçim süreci boyunca üzerimize düşen görevleri eksiksiz yaptığımız takdirde, ilimiz huzurlu bir seçim geçirecektir" diye konuştu.

Tekin, ayrıca engelli vatandaşların rahat bir şekilde oy kullanmalarının sağlanması ve oy kullanılacak yerlerin önceden kontrol edilerek düzenli ve tertipli bir şekilde bulundurulması yönünde ilgili birimlere talimat verdi..

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement