Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

Hatay bağımsız milletvekili adayı Refik Eryılmaz, muhtar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

03.05.2015 12:33

Hatay bağımsız milletvekili adayı Refik Eryılmaz, muhtar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Eryılmaz, bir restorandaki etkinlikte, seçimlere giren partilerin yüzde 10 barajını gerçek zorunda olduğunu ancak bağımsız adaylar için bu durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Eryılmaz, "Bu nedenle çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Seçilmem için 90 bin oya ihtiyacım olduğu şeklinde konuşmalar yapılarak vatandaşın kafası kurcalanmaya çalışılıyor. Yaptığımız araştırmalarda ve partilerin geçmiş oy dağılımına bakıldığında bağımsız milletvekili seçilmem için 45 ile 60 bin oya ihtiyacım var. Bu, alamayacağım bir oy oranı değil" diye konuştu.

İstifa ettiği CHP'de 20 yıl aktif siyaset ve yöneticilik yaptığını aktaran Eryılmaz, halkın ve partililerin ısrarına rağmen partisi tarafından neden listeye alınmadığı sorusunun cevabının çok önemli olduğunu kaydetti.

Eryılmaz, bölgede bazı oyunlar oynanmaya çalışıldığını iddia ederek, bunların karşısında durmak için mecliste olması gerektiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement