Gereksiz Bekleme Yapan Minibüslere Ceza - Son Dakika
Yerel

Gereksiz Bekleme Yapan Minibüslere Ceza

Gereksiz Bekleme Yapan Minibüslere Ceza

Çorlu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri İstasyon Caddesi üzerinde bekleyip trafik akışında aksamalara neden olan minibüslere ceza kesti.

06.08.2012 11:10  Güncelleme: 13:02

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Çorlu Otogarına girmeleri gerekirken Otogara girmeksizin seferlerine devam eden ve Otogar karşısı İstasyon Caddesi üzerinde gereksiz yere bekleme yaparak trafik akışında zaman zaman aksamalara neden olan minibüslere uygulama gerçekleştirecek ceza tatbik etti.

Çorlu Belediye Meclisi'nin Çorlu şehir merkezi ile bağlı belde ve köyleri arasında yolcu taşımacılığı yapan köy minibüslerinin şehir merkezine girişlerini yasaklaması ve bu araçları Çorlu Otogarına yönlendirmesine karşın bu kurala riayet etmeyerek gereksiz yere bekleme yapan sürücüler trafik ekiplerince cezalandırılıyor.

Çorlu'nun Edirne yönünde yer alan belde ve köyleri ile şehir merkezi arasında yolcu taşımacılığı yapan Marmaracık, Ulaş ve Misinli Beldeleri ile Esenler, Kırkgöz, Pınarbaşı ve Ahımehmet köy minibüslerinin Otogar karşısında İstasyon Caddesi girişinde uzun süre bekleme yaparak yolcularını beklemesi, yolcuların yeter sayıya ulaşmadan hareket etmemesi nedeniyle trafik ekipleri uygulama gerçekleştirdi. Trafik yoğunluğunun arttığı anlarda, bu yoğunluğa bekleyen minibüslerinde eklenmesi nedeniyle oluşan sıkıntıyı giderebilmek adına gereksiz yere bekleme yapan köy minibüslerine ceza tatbik eden trafik polisleri sürücüleri, bekleme yapmamaları konusunda uyarıyor.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince kesilen ceza ile karşı karşıya kalan sürücüler de bekleme gerekçesi olarak yolcuları gösteriyor. Yolcuların Otogara girmediğini yol üzerinden binmek istediklerini öne süren minibüsçüler ise: "Yolcular Otogara gelmiyor. Yoldan binmek istiyorlar. Biz de burada bekleyerek yolcuları buradan alıyoruz" diyerek kendilerini savundular. Minibüsçülerin bu savunması cezai işlem uygulanmasını engelleyemedi.

(SŞ - )

06.08.2012 10: 48: 17

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gereksiz Bekleme Yapan Minibüslere Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement