Germencik Belediyesinden Satranç Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Germencik Belediyesinden Satranç Turnuvası

Germencik Belediyesinden Satranç Turnuvası

Germencik Belediyesi çocukların ve gençlerin sosyal faaliyetlere teşviki amacıyla satranç turnuvası düzenledi.

06.06.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Germencik Belediyesi çocukların ve gençlerin sosyal faaliyetlere teşviki amacıyla satranç turnuvası düzenledi.

Germencik Belediyesi'nin ev sahipliğinde Türkiye Satranç Federasyonu Germencik İlçe Temsilciliği işbirliği ile gerçekleşen turnuvaya çeşitli okullardan gelen 120 öğrenci, en iyi hamleyi yapmak için ter döktü.

Turnuva öncesi açıklamada yapan Germencik Belediye Başkan Yardımcısı Adem Toy,"Geleceğimizin teminatı olan gençler bizim için çok önemli. Çocuklarımızın zekasını geliştirmesinin en uygun olduğu spor dallarından biri satranç. Sadece eğitim alanında değil öğrencilerimizin sosyal, kültürel yapılarını geliştirerek eğitim kalitelerini arttırmakla geleceğe başarılı nesiller bırakmış oluruz. Bu tür organizasyonlara öğrencilerimizi teşvik ederek sıkça yer almak ve ev sahipliği yapmak temennimizdir. Turnuvanın mimarı öğretmenlerimize, bu organizasyona katılan öğrencilerimize, ailelerine ve emeği geçen herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Yapılan satranç turnuvasında İlkokul kategorisinde 1. Çağan Erdem Bektaş, 2. Enis Eröz, 3. Yiğit Efe Yılmaz, Ortaokul Kategorisinde ise 1. Emre Onat Yıldız, 2. Yiğit Özden, 3. Berhan Değirmenci oldu. Turnuvada ilk 3'e giren öğrencilere madalya ile kupa verilirken Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın birer adet tablet hediye etti - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Germencik Belediyesinden Satranç Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement