Gevaş'lı Gençler Kitap Okuma Etkinliği Katıldı - Son Dakika
Yerel

Gevaş'lı Gençler Kitap Okuma Etkinliği Katıldı

Gevaş\'lı Gençler Kitap Okuma Etkinliği Katıldı

Van'ın Gevaş Gençlik Merkezi tarafından Gevaş ilçesinde düzenlenen kitap okuma etkinliğine katılan 60 kişi, 40 dakika boyunca kitap okudu.

12.06.2014 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Gevaş Gençlik Merkezi tarafından Gevaş ilçesinde düzenlenen kitap okuma etkinliğine katılan 60 kişi, 40 dakika boyunca kitap okudu.

Gevaş Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen "Kitap Okuma Etkinliği" 60 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Gevaş Gençlik Merkezi oturma odasında yapılan okumaya gençler yoğun ilgi gösterdi. Çeşitli ikramlar eşliğinde kitaplarını okuyan gençler keyifli dakikalar geçirdiler. Kitap okuma etkinliği sonunda konuşan Gevaş Gençlik Merkezi Müdürü Muhammed Ali Kurtaran, kitap okumanın önemine dikkat çekmek, kitabın sadece evde, okulda değil her yerde okunabileceği konusunda farkındalık oluşturmak için Gevaş Gençlik Merkezi olarak "Kitap Okuma Etkinliği" düzenlediklerini belirtildi. Kurtaran, "Gevaş ilçemizde bulunan internet kafelerde ve okey salonlarında farklı oyunlar oynayan gençlerimizi alıp gençlik merkezimize getirip onları da kitap okumaya dahil ettik. Ellerine kitaplarını alan gençlik merkezimizin oturma salonunda 40 dakika boyunca kitap okumanın keyfine vardı. Gençlik merkezimizin bu etkinliğinde Gevaşlı gençlerimizde bizleri de yalnız bırakmadı. Gevaşlı gençlerimiz yaz tatiline yaklaştığımız şu günlerde kitabın her yerde okunulabileceği konusunda anlamlı bir mesaj vermiş oldu. Etkinliğimize gösterdikleri ilgi için bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz" dedi.

Van Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Metin Yıldız ise; "Bu etkinliği düzenlememizdeki amacı duyarlı bir toplum, bilgiyi ve araştırmayı seven insanların yetiştirilmesiyle oluşturulur. Çocuklarımızın, kendilerini okuyarak yetiştirmeleri gerekir. Yanlış ile doğruyu ayırabilen kişilerin sayısının artması için kişiye çocukluktan itibaren kitap okuma alışkanlığının kazandırılması gerekmektedir. Kitap okuma alışkanlığı olan çocukların eğitim süreçleri de çok daha verimli geçmektedir. Bu durum da anne babaların işlerini kolaylaştırmaktadır" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gevaş'lı Gençler Kitap Okuma Etkinliği Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement