Giresun'da 25 Kişi AK Parti'ye Katıldı - Son Dakika
Politika

Giresun'da 25 Kişi AK Parti'ye Katıldı

Giresun\'da 25 Kişi AK Parti\'ye Katıldı

Yaklaşan seçimler öncesi Giresun’un Görele ilçesi İsmailbeyli köyü muhtarı, beraberindeki 25 kişilik grupla AK Parti’ye katıldı.

30.10.2015 23:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşan seçimler öncesi Giresun'un Görele ilçesi İsmailbeyli köyü muhtarı, beraberindeki 25 kişilik grupla AK Parti'ye katıldı.

AK Parti Görele İlçe Başkanlık binasında gerçekleşen katılım ve rozet takma törenine Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, İl Genel Meclis Üyesi Şengül Şahin ve AK Parti Görele ilçe Başkanı Tayfun Emecan katıldı. Törenle üye kayıtları yapılan 25 kişilik gruba rozetlerini Belediye Başkanı Tolga Erener, İGM Üyesi Şengül Şahin ve AK Parti Görele ilçe Başkanı Tayfun Emecan taktı.

AK Parti saflarına katılan grup adına konuşan İsmailbeyli köyü Muhtarı Serdal Yenitürk, İsmailbeylinin AK Parti sayesinde büyük hizmetler gördüğünü ve geçmişte yaşadıklarını geride bıraktıklarını belirtti.

Kritik bir süreçten geçtiklerini belirten AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecan, pazar günü yapılacak genel seçimlerde ülkenin güçlü bir Türkiye'ye yeniden bir istikrarlı bir Türkiye ye milletine, devletine sahip bir Türkiye için kararını ak partiden yana kullanması gerektiğini söyledi. Emecan, "Bu seçim tek başına iktidarlığı elde ettiğimiz farklı bir seçim olacağını düşünüyorum. İnşallah umut ettiğimiz büyük Türkiye'yi inşa ederiz. Çünkü AK Parti'nin hedefleri her zaman büyüktür ve büyük olmuştur. Hedef 2023 diyoruz çünkü bu tarihte ülke bütün prangalarından sıyrılacak adeta şaha kalkacağı bir döneme geçeceğiz. Bu kritik süreci birlik ve beraberlik içerisinde aşarsak ülke prangalarında bir kurtulursa yeniden şahlanır, yeniden bir ayağa kalkış ve uyanış olacaktır" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Giresun'da 25 Kişi AK Parti'ye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement