Giresunspor'un Mali Yapısı Düzeliyor - Son Dakika
Yerel

Giresunspor'un Mali Yapısı Düzeliyor

Giresunspor\'un Mali Yapısı Düzeliyor

Giresunspor Kulüp Başkanı Bozbağ, Giresunspor'un bugün sponsor gelirleri olan bir kulüp haline geldiğini söyledi.

09.09.2014 16:22  Güncelleme: 16:34

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Giresunspor bugün sponsor gelirleri olan bir kulüp haline geldi. Her geçen gün de sponsor sayımıza yenileri ekleniyor" dedi.

Bozbağ, kulüp binasında düzenlendiği basın toplantısında, 3 yıl önce yönetim kurulu olarak göreve geldiklerinde mali açıdan çok kötü bir Giresunspor aldıklarını belirtti.

Yönetim kurulu olarak 3 yıldır mali disiplin uyguladıklarını, bunun sonucunda da Giresunspor'un yeniden ayağa kalktığını ifade eden Bozbağ, "Giresunspor'un 3 yıl önce mali yapısı çok kötüydü. Kulüp kapanma noktasına gelmişti. Ancak biz bunu değiştirmek için çabalıyoruz. Uyguladığımız mali disiplinle de ciddi yol katettik. Giresunspor mali açıdan bataktan hızla çıkıyor. Artık geleceğe daha güvenle bakıyoruz" diye konuştu.

Bozbağ, kulübe mali gelir sağlamak için yaptıkları girişimlerde ciddi sponsor desteği aldıklarını söyledi.

"Kulüple ilgili ciddi destek gördüğümüz sponsorlarımız var" diyen Bozbağ, "Onlara teşekkür ediyoruz.  Son olarak Avrupa Koleji Giresunspor'a göğüs reklamı verdi. Formamızda reklam almadığımız yer kalmadı. Ben hiçbir zaman Giresunspor'a reklam bazında bu şekilde sahiplenme görmedim. Yine çok ciddi sponsor talepleri var. Görüşmelerimiz sürüyor. Reklam kaynağımız yoktu artık bir reklam kaynağımız oldu. Bunu sağladığımız için çok mutluyuz."

Bu hafta sonu Adana Demirspor ile kendi sahalarında karşılaşacaklarını anımsatan Bozbağ, hedeflerinin sahadan galibiyetle ayrılmak olduğunu sözlerine ekledi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresunspor'un Mali Yapısı Düzeliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement