Giresunsporlu Anton'dan Taraftarlara Övgü - Son Dakika
Spor

Giresunsporlu Anton'dan Taraftarlara Övgü

Giresunsporlu Anton\'dan Taraftarlara Övgü

PTT 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor’un orta saha oyuncusu Kazak futbolcu Anton Chichulin, futbolda başarının hiçbir zaman küsmemekten geçtiğini söyledi.

18.11.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'un orta saha oyuncusu Kazak futbolcu Anton Chichulin, futbolda başarının hiçbir zaman küsmemekten geçtiğini söyledi. Taraftarlardan övgüyle bahseden başarılı futbolcu, Giresunspor taraftarının önünde oynamanın zevk verdiğini dile getirdi.

PTT 1. Lig'in 9. haftasında Kayserispor maçında Giresunspor'un kadrosunda ilk 11'de yer alan orta saha oyuncusu Anton Chichulin, takım arkadaşı Ayaz Mehdiyev'in çevirmenliğinde açıklamalarda bulundu.

Anton Chichulin, zor bir maçta forma giyme fırsatı bulduğunu belirterek, "As kadroda ilk 11'de oynadım. Uzun zamandır da oynamıyordum. İlk maçımda oynadığım için çok mutluyum. Karşılaşmayı kazansaydık daha da mutlu olurdum. Giresunspor için elimden geleni yapacağım. Galibiyet ve ileriyi görebilmek için en önemlisi küçük bir olumsuzlukta kafanı sallamamak ve küsmemektir. Futbolda bazen olumsuzluklar olur ama bir patlamadan sonra galibiyetler sırayla gelir" dedi.

Giresunspor taraftarından övgüyle bahseden Anton, "Giresunspor taraftarı çok güzel. Bu kadar güzel taraftarın önünde oynamak zevk veriyor. Giresunspor'a çok büyük destek veriyorlar. Kazakistan'da iken Türkiye'deki taraftarın çok iyi olduğunu duymuştum ama Giresunspor taraftarını açıkçası böyle düşünmüyordum. Sahadaki atmosfer büyüleyiciydi. Gerçekten taraftarlar takımına sahip çıkıyor ve çok fazla destek veriyorlar" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Giresunsporlu Anton'dan Taraftarlara Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement