Gökçek, İmam Hatiplilerle İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gökçek, İmam Hatiplilerle İftarda Buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Bir zamanlar hor görülen ve devamlı engellenmeye çalışılan imam hatipler, bugün en gözde okullar, en fazla tercih edilen okullar olmaya başladı.

25.06.2016 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Bir zamanlar hor görülen ve devamlı engellenmeye çalışılan imam hatipler, bugün en gözde okullar, en fazla tercih edilen okullar olmaya başladı." değerlendirmesini yaptı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Merkez İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Vakfı (MİHVAK) tarafından Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen iftarda konuşan Gökçek, imam hatip liseleri ve ortaokullarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emek ve çalışmalarıyla yükselişe geçtiğini söyledi.

"Bir zamanlar hor görülen ve devamlı engellenmeye çalışılan imam hatipler, bugün en gözde okullar, en fazla tercih edilen okullar olmaya başladı." ifadesini kullanan Gökçek, Tevfik İleri İmam Hatip Lisesinin de yenilendikten sonra mükemmel bir okul haline geldiğini belirtti.

Gökçek, Tevfik İleri İmam Hatip Lisesinin yanına yeni bir okul inşa edileceğini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gökçek, İmam Hatiplilerle İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement