Göktürk Ural Krizi 2 Saatte Çözüldü - Son Dakika
Spor

Göktürk Ural Krizi 2 Saatte Çözüldü

Göktürk Ural Krizi 2 Saatte Çözüldü

Basketboldan sorumlu yönetici Aküzüm, önce Göktürk ve babası, ardından Ergin Ataman ile görüştü.

12.03.2015 08:58

Galatasaray’da 1 ay süren tokat krizi dün çözüldü. Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ural Aküzüm’ün genç basketbolcu ve ailesi ile yaptığı görüşmeler sonucunda Göktürk Ural, 1 ay sonra Galatasaray Liv Hospital Takımı ile dün saat 14.00’te Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki antrenmana çıktı.

8 Şubat 2015’te Eskişehir Basket maçı sonrasında Ergin Ataman’ın, Göktürk Ural’a attığı tokat gündeme bomba gibi düşmüştü. Göktürk Ural, bu olayı kulüple görüşmeden medya ile paylaştığı ve Türkiye Basketbol Federasyonu’na şikayette bulunduğu gerekçeleriyle Ergin Ataman tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

"Keşke basına demeş vermeseydi"

3 hafta önce görevi devralan yönetici Ural Aküzüm, bir süredir konuyla ilgili yaptığı çalışmaları önceki gün sonuçlandırdı. Ataman’ın TBF ve kulüp resmi sitesinden “Adımın böyle bir olayla anılmasından ötürü üzgünüm” demesinin ardından Aküzüm, Göktürk Ural ve ailesi ile görüştü. Bu görüşmede Ural ailesine, Göktürk’ün basına demeç vermesinin hoş karşılanmadığı bu konunun Galatasaray ailesi ve kuralları içinde çözülmesi gerektiği anlatıldı.

"Bu işi abi-kardeş olarak çözelim"

Görüşmenin ilerleyen bölümünde Aküzüm, oyuncunun babasına, “Biz bu işi Göktürk ile abi-kardeş olarak çözeriz. Bizi baş başa bırakın” dedi. Baba Mehmet Ural’ın çıkması sonrası devam eden görüşmede, Göktürk, Aküzüm’e “Ben G.Saraylıyım. Bu takım için her şeyimi vermeye hazırım” dedi. Aküzüm, daha sonra Ataman ile bir görüşme yaptı. Toplam 2 saat süren iki ayrı görüşme sonrası Ataman, oyuncusunu kadroya almayı kabul etti. Ve dosya, Göktürk’e konuyu basına taşıdığı için 2 bin TL ceza verilerek kapatıldı.

1 ay sonra Abdi İpekçi'de

1 aylık aranın ardından Galatasaray LİV Hospital takımı ile antrenmana çıkan Göktürk Ural, arkadaşları ve teknik heyet tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Yeniden A takıma dönen Göktürk Ural’ın bugün Euroleague’de Kızılyıldız ile oynanacak maçta kadroda olup olmayacağına ise Ataman karşılaşma saatine kadar karar verecek.

Hürriyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Göktürk Ural Krizi 2 Saatte Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement