Gölbaşı'nda Alt Minikler Boks Şampiyonası Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda Alt Minikler Boks Şampiyonası Toplantısı Yapıldı

Gölbaşı\'nda Alt Minikler Boks Şampiyonası Toplantısı Yapıldı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 14-20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Alt Minikler Türkiye Boks Grup Şampiyonası hazırlık toplantısı yapıldı.

12.08.2015 16:35

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 14-20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Alt Minikler Türkiye Boks Grup Şampiyonası hazırlık toplantısı yapıldı.

Gölbaşı'nda 14-20 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Alt Minikler Türkiye Boks Grup Şampiyonası için gelecek sporculara tahsis edilecek pansiyonlar için ilçede pansiyonu bulunan okulların okul müdürleri ve pansiyondan sorumlu müdür yardımcılarının katılımı ile toplantı geçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, konuyla alakalı yaptığı açıklamada, "Böyle bir organizasyonun ilçemizde yapılması bize onur vermiştir. Bu organizasyon sayesinde ilçemizin tanıtımını yapma imkanı bulacağız. Milli Eğitim ailesi ve bir Gölbaşılı olarak bize düşen görevleri aksaklıklara meydan vermeden tamamlayacağız. Bu organizasyonda ilçemize gelecek olan sporcuların bize başvurmaları halinde 600 sporcuya konaklama imkanı sağlaya bilmekteyiz. Konaklama ihtiyacının sağlanması için 75. Yıl YİBO, Gölbaşı Anadolu Lisesi, Yunus Emre Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonları sporcularımız hizmetine veriyoruz" dedi.

Toplantıya Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Vekili Ahmet Apraş, okul müdürleri, pansiyondan sorumlu okul müdür yardımcıları katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda Alt Minikler Boks Şampiyonası Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement