Gölcük - Tır Sürücü, Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Gölcük - Tır Sürücü, Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçirdi

Gölcük - Tır Sürücü, Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçirdi

Tır sürücü, direksiyon başında kalp krizi geçirdi Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde direksiyon başında kalp krizi geçiren Şevket Çalış, yönetimindeki TIR'ı, park halindeki 3 otomobile çarptıktan sonra durdurabildi.

29.09.2015 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tır sürücü, direksiyon başında kalp krizi geçirdi

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde direksiyon başında kalp krizi geçiren Şevket Çalış, yönetimindeki TIR'ı, park halindeki 3 otomobile çarptıktan sonra durdurabildi. Çalış, Gölcük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kazada yaralanan olmadı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Şevket Çalış, yönetimindeki 35 HB 3328 plakalı TIR'la seyir halindeyken bir anda fenalaştı. Kalp krizi geçirdiğini anlayan sürücü, TIR'ı yavaşlatarak yol kenarına çekmek istedi. Bu sırada yol kenarında park halinde bulunan 41 EZ 680, 41 RS 296 ve 41 GP 861 plakalı otomobillere çarparak durabildi. Kazayı gören esnaf ve çevredekiler, hemen 112'yi arayıp, ambulans istedi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kalp krizi geçiren TIR sürücüsü Şevket Çalış'ı, ilk müdaheleyi yaptıktan sonra ambulansla Gölcük Devlet Hastanesi'ne götürdü. Çalış'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. TIR'ın araçlara çarpma anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gölcük - Tır Sürücü, Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement