Göle Düşen Suriyeli Genç, Kalp Masajıyla Hayata Döndürüldü - Son Dakika
3. Sayfa

Göle Düşen Suriyeli Genç, Kalp Masajıyla Hayata Döndürüldü

Göle Düşen Suriyeli Genç, Kalp Masajıyla Hayata Döndürüldü

Bursa'nın Orhangazi İlçesi yakınlarındaki İznik Gölü'nde, avlanmak için bırakılan ağları kontrol etmek isterken sandaldan düşen genç sudan çıkarılarak kalp masajıyla hayata döndürüldü.

22.06.2016 19:23  Güncelleme: 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi İlçesi yakınlarındaki İznik Gölü'nde, avlanmak için bırakılan ağları kontrol etmek isterken sandaldan düşen Suriye uyruklu 20 yaşındaki Abdülhamit Mahmut, çevredeki balıkçılar tarafından sudan çıkarıldı. Kalp masajı ve suni teneffüs ile duran kalbi yeniden çalıştırılan Abdulhamit Mahmut, hastaneye kaldırıldı.

DENGESİNİ KAYBEDİP DÜŞTÜ

Orhangazi İlçesi'nde, balıkçılık yapan bir kişiye yardım eden Suriyeli Abdülhamit Mahmut, bugün avlanmak için atılan balık ağlarını kontrol etmek için sandal ile İznik Gölü'ne açıldı. Abdülhamit Mahmut, ağları kontrol ederken, dengesini kaybedip suya düştü. Bu sırada ters dönen sandalın altında kalan ve yüzme bilmeyen Mahmut, diğer balıkçılar tarafından sudan çıkarıldı.

DURAN KALBİ TEKRAR ÇALIŞTI

Abdülhamit Mahmut'un duran kalbi, teknede yapılan kalp masajı ve suni teneffüs ile tekrar çalıştırıldı. Kıyıya çıkarılan Suriyeli genç, ambulans ile önce Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından da Bursa Muradiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Göle Düşen Suriyeli Genç, Kalp Masajıyla Hayata Döndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement