Golf Milli Takımı'nın Antalya Kampı Sürüyor - Son Dakika
Spor

Golf Milli Takımı'nın Antalya Kampı Sürüyor

Golf Milli Takımı\'nın Antalya Kampı Sürüyor

Golf Milli Takımı'nın Antalya kampı sürüyor Türkiye Golf Milli Takımı 15 günlük kamp çalışmasını Antalya'nın Serik İlçesi'nde sürdürüyor.

30.01.2016 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Golf Milli Takımı'nın Antalya kampı sürüyor

Türkiye Golf Milli Takımı 15 günlük kamp çalışmasını Antalya'nın Serik İlçesi'nde sürdürüyor. Eylül ayında Meksika'da düzenlenecek Dünya Golf Şampiyonası'na katılacak oyuncular da bu kampta belirlenecek.

Türkiye Golf Milli Takımı sömestr tatilinin ardından bu hafta başlattığı kamp çalışmasını Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki National Golf Kulüp'te sürdürüyor. 15 günlük kampla ilgili bilgi veren Türkiye Golf Milli Takımı Spor Direktörü ve antrenörü Erol Şimşek, Burada iki hafta kamp yapacağız. Aynı zamanda iki turnuva oynayacağız. Oyuncularımızın eksiklerini ve seviyelerini görmek için buradayız. Meksika'da yapılacak olan Dünya Golf Şampiyonası'na hazırlanmak için çalışıyoruz. Bu şampiyonaya 3 erkek, 3 kadın golfçümüz katılacak. Kampımızda bulunan oyuncularımız Türkiye'nin en iyi oyuncularıdır. Milli takım olarak en büyük hedefimiz yeni Tiger Woods'ları Türkiye'de yetiştirmek diye konuştu.

Milli oyuncu Mutlu Güner, çok iyi bir kamp geçirdiklerinin anlatırken, Hocalarımız verdiği eğitimlerle daha iyi olmaya çalışıyoruz. Hedefim Meksika'da oynanacak olan şampiyonaya katılmak ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum dedi.

Milli oyuncu Berk Çelik de milli takıma girip Türkiye'ye temsil etmek istediğini aktardı

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Golf Milli Takımı'nın Antalya Kampı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement